A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Üdvözöllek kedves érdeklődő, olvasó!

 

Tóth Tímeának hívnak és a Balaton déli partján lakom egy kis községben! Egyszerű és rövid történet az enyém! Kiváncsi vagy, hogy kerültem ide és mi a célom?

Akkor gyere és olvasd el ezt a pár sort!

Már fiatal korom óta kerülöm a gyógyszereket, és a legutolsó percig képes voltam elhúzni, hogy bevegyek egy-egy pirulát. Hála istennek nem voltunk nagyon beteges gyerekek, és házi patikánkban mindig megtalálható volt néhány gyógynövény, mint a kamilla, vagy az édeskömény!

 

2008-ban ahogy megismerkedtem az internet világával, egyre több gyógynövény leírást hozott elém a virtuális világ, és egy hirtelen ötlettől vezérelve csináltam egy weboldalt Timcsi GyógynövényKertjét!

Amelyen szerettem volna összegyűjteni az összes hazánkban is előforduló gyógynövényt, amely mára nagyon szép kis mennyiséggé nőtte ki magát, már több mint 300 gyógynövénnyel ismerkedhetsz meg kis gyógynövény kertembe, ezek mellett  termesztésükről is igyekszem tájékoztatni, illetve beszerzési helyeikről. 

 

A gyógynövény világába tett kalandozásaim közben ismerkedtem meg a gombákkal is, amelyekhez itthon is találtam egy jó kis gomba határozó könyvet, mert édesapám szeretett gombát szedni. Tehát rá kellett jönnöm, hogy bizony nem csak a zöld növények, hanem a gombák is sokat tehetnek egészségünk megőrzéséért.

Így persze el kezdtem a gombák világát is szeműgyre venni. Ekkor találkoztam a ganodermagombával egy úgyan ilyen weboldalon pedig találkoztam a DXN Vállalat nagyszerű termékeivel,amelyek bizony ganoderma gomba kivonatot tartalmaztak. Ezután pedig egyre másra olvasgattam mindent ami ezzel a csodálatos gombával kapcsolatos. Ki is probáltam rögtön két terméket az egészséges kávék palettájából. 

 

Nagyszerű íz élményben volt részem, és bizony ebből a kávéból is annyit fogyasztottam, mint a sima bolti kávéból, de rá kellett jönnöm, hogy ez egészen más, hiszen nem irritálja a gyomrom, nem csinál savat, nem fáj tőle a gyomrom!

 

Én nagyon kávéfüggő voltam 6-7 kávét is elfogyasztottam egy nap, és bizony a gyomrom gyakran jelzett, hogy sok már a jóból! De a ganoderma-kivonatot tartalmazó kávétól nem volt semmi gondom, szabadon ihattam amennyi jól esett. Ennek bizony már öt éve! Sajna volt néhány év kihagyásom, de most újra itt vagyok, visszakanyarodtam a ganoderma termékek világába, mert a környezetembe sokanak van ilyen-olyan egészségügyi problémája, és én szeretnék segíteni nekik abban, hogy megtalálják a megfelelő gyógymódot, és még hosszan élvezhessük egymás társaságát betegségek, betegszabadságok nélkül.

 

Régen még én sem tudtam, hogy mire vagyok hivattot, de időközben rá kellett jönnöm, hogy bizony ha igazán egészséges terméket tudok ajánlani, és segíteni tudok ,az engem boldoggá tesz. A ganodermagombából készült termékeket pedig igazán szívvel-lélekkel tudom ajánlani minden kedves olvasónak, akiken már a gyógyszerek nem segítenek, probálják ki ezen oldalon található termékeket és hamar észreveszik a különbséget.

 

Az a tény, hogy az orvostudomány gyógyítani nem tud, csak kezelni, régóta ismert. "Medicus curat, natura sanat." Csak a beteg tudja saját magát meggyógyítani. Az orvos csak kezel (kúrál), a (saját) természet gyógyít. Hippokratész és Galénusz óta semmi sem változott. De a gyógyszeripartól sem várhatjuk el egészségünket.

 

Az is egy iparág - méghozzá jövedelmezőbb, mint a hadiipar -, amely a gyógyszerek eladásából él. Ha a gyógyszerek meggyógyítanának, nem csak szimptómákat szüntetnének meg vagy enyhítenének, rövidesen minden beteg egészséges lenne, és senki nem venne többé gyógyszert. Mindenki előtt világos, hogy egészséges nép egyidejűleg "halott gyógyszeripart" jelentene.

 

Ezért vagyok itt, hogy megismerjem ezeket a nagyszerű termékeket, és bebizonyítsam, hogy bizony a gyógynövények, gyógyhatású gombák és gyógynövények a jövőnk az egészség megőrzés területén.

Emellett pedig a környezetünk védelme, hogy a Földünk is egészséges maradjon, és még sokáig segítsenek a természet patikájában élő barátaink, a gyógynövények!

 

A DXN ganodermás termékeket pedig jószívvel tudom ajánlani minden érdeklődőnek, mert magam is hiszek az egészségjavító hatásukban! Hiszen ezek a termékek nem tartalmaznak mesterséges színező- és adalékanyagokat, bár néhány van amit glutén és laktóz érzékenyek nem fogyaszthatnak, de a kávé szerelmeseinek továbbra se kell lemondaniuk a napi kávéjukról, és még az egészségükért is tehetnek, már egy csésze kávé is jó hatással bír a szervezetünkre.

 

Kérlek gyere velem, és kalandozzunk együt Földünk széles gyógynövény kínálatának megismerésében!

Fogyasszuk együtt ezeket a termékeket és teremtsünk egy egészségesebb társadalmat!

 

Köszönöm megtisztelő figyelmedet, és hogy végig olvastad e sorokat!

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on